Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Investering i praksis (aktier)

27. juli 2020 @ 17:30 - 19:00

Er du klar til at købe din første aktie? Dette kursus er for dig, der gerne vil købe aktier i praksis.

Entré: 150kr
Tilmelding påkrævet via mail: info@gruskultur.dk

Det der investering i aktier, hvordan kommer man i gang? Hvordan gør man det i praksis?

Det skal vi kigge nærmere på i den serie af foredrag/workshop (privatøkonomi og investering) der afholdes i samarbejde med GRUS. Denne gang skal det handle om investering i aktier i praksis.

kurset er rettet mod nybegyndere der gerne vil lære at købe aktier i praksis. Er du klar til at købe din første aktie, men ikke helt ved hvordan sådan en handel skal foretages i praksis? Så ta gerne din IPad eller PC med til dette kursus og vi skal sammen se nærmere på aktiehandel i praksis.

På kurset lærer du hvilke værktøjer der kan hjælpe dig når du skal finde og analyserer de aktier du planlægger at købe og hvordan du kan finde forskellige oplysninger om en pågældende aktie. Der tages udgangspunkt i de populære investeringsplatforme Nordnet og Saxo Bank hvor fordele og ulemper gennemgås.

Du vil på kurset lære de forskellige terminologier i forbindelse med aktiehandel, der vil gøre dig rustet til at foretage dine første aktiehandler på hvilken som helst platform, fx din netbank.

“Sæt dit mål, læg din plan og lad dine penge arbejde for dig.”

[Vi er meget bevidste om, at overholde reglerne omkring Covid-19 og vil derfor arrangere vores ude -og indendørs arealer så de er sikre og tilgængelige for vores gæster.]

Detaljer

Dato:
27. juli 2020
Tidspunkt:
17:30 - 19:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Horsens
Horsens, 8700 + Google Maps