Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Investering i ejendomme

15. september 2020 @ 17:30 - 19:00

Vil du gerne lære hvordan man kan tjene penge på ejendomsinvesteringer? Kurset er rettet mod alle der gerne vil i gang eller gøre mere i ejendomsinvestering, eller blot vil købe sin første bolig.

Entré: 150kr
Tilmelding påkrævet via mail: info@gruskultur.dk

Det der investering i ejendomme. Hvordan er det lige det foregå og er der penge i det?

Det skal vi kigge nærmere på i den serie af foredrag/workshop (privatøkonomi og investering) der afholdes i samarbejde med GRUS. Denne gang skal det handle om investering i ejendomme.

Kurset er rettet mod alle der gerne vil i gang eller gøre mere i ejendomsinvestering, eller blot vil købe sin første bolig. Du vil på kursuset få et indblik i økonomi og muligheder omkring ejendomsinvestering.

Lær mere om gældsfaktor, forretningsmodel, pengestrømme, risikostyring, investering igennem selskab vs. privat, finansiering, afkastberegninger, skat og meget mere. Deltag og blive inspireret i ejendomsinvesteringer som jeg vil fortælle med udgangspunkt i min egen personlig investeringsrejse.

Du kan også komme i gang med ejendomsinvestering for et meget lille beløb ved fx at eje andel i et større ejendomsprojekt eller købe ejendomsaktier.

Du vil efter kurset være rustet med viden om hvordan du kan begynde eller udbygge din ejendomsinvestering.

“Sæt dit mål, læg din plan og lad dine penge arbejde for dig.”

[Vi er meget bevidste om, at overholde reglerne omkring Covid-19 og vil derfor arrangere vores ude -og indendørs arealer så de er sikre og tilgængelige for vores gæster.]

Detaljer

Dato:
15. september 2020
Tidspunkt:
17:30 - 19:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Horsens
Horsens, 8700 + Google Maps