BOOK ET FOREDRAG

BOOK ET FOREDRAG

Jeg vil medvirke til at præge og ændre investeringskulturen i Danmark, så danskerne begynder at investere i en tidlig alder.

Jeg har siden 2014 beskæftiget mig med og talt om investeringer, særligt i ejendomme og aktier. Jeg vil tale med udgangspunkt i mine egne erfaringer med investeringer. Jeg vil igennem mine foredrag fremlægge vigtigheden i at investere som vil motivere og inspirere dig til at komme i gang med dine investeringer. Jeg vil samtidig klæde dig på til at undgå nogle umiddelbare fejltagelser en ivrige nybegynder ellers kunne begå.   

Er du nysgerrig på min rejse mod økonomisk frihed? Ønsker du selv at komme igang med at investere? Vil du høre nærmere om mine erfaringer og fejltagelser med mine investeringer? Så book mig til et foredrag.

Jeg tilbyder foredrag under følgende to overskrifter. 

 • Investering er for alle 
 • Min rejse mod økonomisk frihed

Foredraget kan justeres og tilpasses efter behov og ønske, se de forskellige emner nederst på siden. Pris aftales nærmere.

INDHOLD

 

INVESTERING ER FOR ALLE

Jeg møder ofte mange undskyldninger fra folk om hvorfor man ikke er kommet igang med at investere. Det skyldes mange gange misforståelser omkring investering. 

Jeg havde selv i mange år en opfattelse af at investeringer, kun var noget for de velhavende og at det krævede en større viden og formue at komme i gang. 

Sandheden er at ”Investering er for alle” og man kan komme i gang selv med et lille beløb som 100kr. Jo tidligere man starter desto bedre bliver ens investering med tiden, bl.a pga. rente’s rente effekten. 

Kom i gang med dine investeringer og lad dine penge arbejde for dig. 

MIN REJSE MOD ØKONOMISK FRIHED

I januar 2014 satte jeg mig et investeringsmål om at opnå en samlet portefølje på 3 mio. kr. i år 2025. I maj 2019 opnåede min portefølje den min første million. Hør min baggrund for mit 2025 mål og min investeringsrejse og de gode og dårlige erfaringer hidtil.

Det første step er at skabe overblik over sin privatøkonomi igennem budgetering og afsætte penge til investering. Penge til investering skal afsættes øverst før alle forbrugsposterne, hvilket er et spørgsmål om det rette mindset.

Bliv inspireret igennem fortælling af min rejse mod økonomisk frihed og sæt dit mål med dine investeringer. 

"Investering er for alle"

Jeg møder ofte mange undskyldninger fra folk for hvorfor man ikke er kommet igang med at investere. Det skyldes mange gange misforståelser omkring investering. 

Jeg havde selv i mange år en opfattelse af at investeringer, kun var noget for de velhavende og at det krævede en større viden og formue at komme i gang. 

Sandheden er at ”Investering er for alle” og man kan komme i gang selv med et lille beløb som 100kr. Jo tidligere man starter desto bedre bliver ens investering med tiden, på grund af rente’s rente effekten. 

Kom i gang med dine investeringer og lad dine penge arbejde for dig. 

"Min rejse mod økonomisk frihed"

I januar 2014 satte jeg mig et investeringsmål om at opnå en samlet portefølje på 3 mio. kr. i år 2025. I maj 2019 opnåede min portefølje den min første million. Hør min baggrund for mit 2025 mål og min investeringsrejse og de gode og dårlige erfaringer hidtil.

Det første step er at skabe overblik over sin privatøkonomi igennem budgetering og afsætte penge til investering. Penge til investering skal afsættes øverst før alle forbrugsposterne, hvilket er et spørgsmål det rette mindset.

Bliv inspireret igennem fortælling af min rejse mod økonomisk frihed og sæt dit mål med dine investeringer. 

Emner

 
Privatøkonomi & Investering
 • Indkomsttyper
 • Aktiv vs. Passiv indkomster
 • Din pris målt pr. time
 • Privat økonomi & budget
 • Inflation
 • Rente’s rente 
 • Gæld
 • “FIRE” – bevægelse
Investering i aktier
 • Hvad er en aktie?
 • Aktiv vs. Passive investering
 • Diversificering
 • Hvordan køber man aktie i praksis?
 • Skat
 • Min strategi
Investering i ejendomme
 • Privatbolig vs. Investeringsbolig
 • Lejeindtægt og udgifter
 • Investering, privat vs. selskab
 • Hvordan køber man sig ind i boliginvestering for 10000 kr.?
 • Skat
 • Min strategi
Alternative investeringer
 • Obligationer
 • Crowdlending
Personlig udvikling - Investering i dig selv
 • Tidsadministration
 • Brug Mind mapping
 • Hold orden og styr tidsrøverne
 • ”Lær at sige nej”
 • Lav SMART’e mål.
 • Motion

Integration med 3 gange I'er

 
I I I

Integration, Investering & Iværksætteri

 

Foredrag med udgangspunkt i min tamilsk baggrund fra Sri Lanka – født og opvokset i krig. Og mødet med Danmark som 10-årige uden forældre. Min vej igennem livet i DK og udfordringerne gennem tilværelsen med brændende ønske om at ende som en ingeniør. Nu med mit iværksætteri drømme og min igangværende rejse mod personlig og økonomisk frihed.

Hertil relevante emner fra ”Investering er for alle” efter ønske.